Tips en ideeën

Onmisbare vakantieapps

Onmisbare vakantieapps 2.75/5 (55.00%) 12 votes

Je gaat op vakantie naar Thailand! Het is je eerste verre reis en je kijkt er ontzettend naar uit. Het Koninkrijk Thailand, met vriendelijke mensen, schitterende witte stranden, de heerlijke Thaise keuken en een interessante cultuur. Je gaat maar liefst drie en een halve week. Tijd genoeg om alles te ontdekken, dit wordt genieten!

Jouw reis in Zuidoost Thailand begint in Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Deze wereldstad is onder andere bekend om zijn smaragdgroene buddha, het levendige uitgaanslevens en Chinatown. Hier ga je onder meer tempels bekijken, een drijvende markt, het Koninklijk paleis van Bangkok, het Lumphini park en het Vimanmepaleis. Na Bangkok ga je naar Chumphon, Koh Tao, Koh Phangan en Koh Samui. Je hebt er ongelooflijk veel zin in om dit alles te gaan ontdekken!

De vertaal app van Google: Google Translate

De officiële taal die men spreekt in Thailand is Thai. En laat dat nu net een taal zijn die je niet spreekt. Gelukkig heb je gehoord van een vriendin dat Google een handige vertaal app heeft ontworpen die je zowel offline als online kunt gebruiken. De Google Translate app. Deze app wordt door miljoenen mensen dagelijks gebruikt om woorden, zinnen of hele artikelen te vertalen. Het is zelfs mogelijk om een zin in te spreken welke de app vervolgens vertaalt naar het Thai.

En dat is nou net waar je naar op zoek was. Door de app te gebruiken, kun jij straks de gids verstaan tijdens jouw tocht door de jungle en kun je de weg wijzen in een TukTuk. Je kunt er zelfs borden mee vertalen in Thailand. In de app kun je de camera richten op een bord waarna de vertaling direct op je scherm verschijnt. Dit werkt ook offline, dus zonder internetverbinding.

Vakantie apps van UnitedConsumers

UnitedConsumers heeft een top 10 samengesteld van handige en gratis apps die onmisbaar zijn tijdens jouw vakantie in Thailand. Hierbij moet je denken aan een app om de weersvoorspelling te bekijken, een app om te navigeren, een app om Wi-Fi te vinden en om erachter te komen waar de beste restaurantjes en cafés zitten. En wat dacht je van Skype? Met deze app kun je in contact blijven met het thuisfront en vertellen hoe geweldig het is op Koh Samui. Je kunt zelfs videobellen dus je kunt elkaar ook nog eens zien. Bekijk de website en ontdek de vakantie apps!

Tags: , , ,

Comments are closed.