Uncategorized

Deze vakantie apps moet je hebben!

Deze vakantie apps moet je hebben! 2.00/5 (40.00%) 11 votes

neil-soni-622526-unsplash

Door het digitale tijdperk zijn er heel wat apps bijgekomen. Zo ook in de vakantiebranche zijn er apps bijgekomen die het jouw vakantie gemakkelijker en beter maken. Daarom is er in dit artikel een samenstelling van de meest functionele apps die er nu op dit moment zijn.

Google Maps

Misschien wel de belangrijkste app van allemaal is Google Maps. Deze app zorgt ervoor dat je dat je niet verdwaald raakt. Verder kan je zien wat er bij je in de buurt is en waar de mooie bezienswaardigheden liggen. Ook kom je er soms achter dat er toch heel wat bijzonders in de buurt is.

Google Translate

Het komt nog wel is voor dat je in een land bent waar je de taal niet zo goed van kent. Hierbij komt de Google Translate app goed van pas. En kan je zonder zorgen de menukaart lezen of bepaalde boeken of borden vertalen. Wil je tegen mensen praten en kom je er niet uit met Google Translate? Dan kan je de app Microsoft Translator. Deze app zorgt ervoor dat je iets in kan spreken en automatisch wordt vertaald. Hierdoor krijg je dus meteen de tekst en kan je communiceren met de locals.

TripAdvisor

Bij deze app staan recensies van hotels, vluchten, hotels en andere activiteiten. Doordat de app al zo lang bestaat zijn er enorm veel recensies verzameld. Hierdoor kan je voorkomen om ergens heen te gaan dat niet goed is. Verder wordt er een cijfer gegeven aan de activiteit waardoor je kan kijken of het, het waard is om ernaar toe te gaan.

Péago

Voor de mensen die vaak met de auto op vakantie gaan is deze app perfect. Als je met de auto op vakantie gaat dan zal je geheid langs veel tolwegen. Dit kost bij elkaar aardig wat geld en door deze app bespaar je veel geld. Deze app zorgt er namelijk voor dat je de tolwegen vermijdt en zo min mogelijk extra hoeft te rijden.

 

Comments are closed.