Bestemmingen

3 Eilanden die je moet zien in Thailand

3 Eilanden die je moet zien in Thailand 4.00/5 (80.00%) 16 votes

Steeds meer mensen besluiten om naar Thailand op vakantie gaan. Dat is natuurlijk ook niet zo gek. Buiten dat alles relatief goedkoop is, heeft het land een divers aanbod in natuur. Zo kan je wandelen in de bergen, op een vlot slapen in de jungle, of aan het strand liggen op een van de schitterende eilanden. Thailand staat bekend om zijn vele eilanden, dat komt vooral omdat de een nog mooier is dan de andere. Voor het ideaalbeeld van wit strand en azuurblauwe zee hoef je niet ver te zoeken in Thailand. In dit artikel zullen we 3 van de mooiste eilanden van Thailand uitlichten.

 

Koh Phi Phi

Koh Phi Phi is een klein eilanden groepje wat zich bevindt in zuid Thailand. Doordat er regulaties zijn met betreft de hoogte van gebouwen behoudt het eiland zijn sfeer en charmes. Het is een eiland met een groot aanbod in flora en fauna. Koh Phi Phi staat voornamelijk bekend om zijn schitterende stranden. Zo kan je met de boot naar het vlakbij gelegen Maya Bay. Dit is een baai die omringd is door grote kliffen en is een van de vele geweldige stranden die je zeker een keer gezien moet hebben.

Koh Phi Phi

 

Koh Tao

Koh Tao heeft van veel mensen de harten al gewonnen. Het is een klein eilandje wat een ruim aanbod heeft aan activiteiten heeft wat betreft duiksport, rots klimmen en wandelen. Zo is het hele eiland omringt door duikspots en kan je het eiland gemakkelijk zelf verkennen met een scooter of fiets. Het is een van de populairste bestemmingen ter wereld om je duikbrevet te halen. Omdat het een steeds populairdere bestemming wordt neemt het aantal resorts, bars en dergelijke ook toe. Echter is het zeker nog mogelijk meer rust te vinden en te relaxen op een van de mooie stranden.

Koh Tao

 

Koh Lipe

Dit paradijselijke eiland bevindt zich in de Adang-Rawi archipel in zuidwest Thailand. Het ligt dan ook vlakbij Maleisië. Het is een redelijk klein eiland en je kan het rondlopen in een uur. Omdat het eiland zich net buiten het Tarutao nationaal park bevindt, valt het onder bepaalde wetten die grootschalige uitbreiding van het eiland verhinderen. Met de witte stranden het meeste heldere water wat er bestaat is dit gegarandeerd een mooi eiland. Helaas is het ook een steeds populairdere toeristenbestemming en daardoor kan het soms druk zijn.

thailand-686926_1920

Comments are closed.